Inapoi la faculta…

Azi a inceput iarasi faculta. Cel putin pentru cei de la Vest. Partea mai tampita e ca lunea am prima ora gimnastica, iar martea atletism. Nu chiar orele mele favorite si nici la orele mele favorite.

S-au mai modificat cateva materii, avem Anatomie Topografica si Biomecanica ( nume pompos, iar o sa ne doara capul ca la anatomie), Informatica ( intr-un final o materie la care mai sunt si eu bun de ceva ), E.R.M ( Educatie Ritmico-Muzicala, sper ca nu facem noi asa ceva si e o greseala in orar, pentru ca eu nu stiu sa fi bifat asa ceva la optionale), Handball ( doar ultimele 7 saptamani ) si Dans Sportiv ( aveam ceva de pus ca optional si era cam singura care mergea. Asa ca ce naiba sa ii fac ).

Partea proasta e ca la unele materii nu se mai permit absente. Si daca facem absente le platim. La greu. Si asa am avut semestrul trecut o groaza de absente de platit. Imi cam ajung….

In schimb vinerea nu mai am ore. Adica am doar 4 zile agitate pe saptamana. Primele 7 saptamani o sa fie lejere, urmatoarele 7 dezastru. Ore de la 8 dimineata pana la 6 seara. Neplacut.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Inapoi la faculta…

  1. Dora says:

    Inapoi la scoala unii, inapoi la lucru altii. Iar restul, fie merg inapoi si la lucru si la scoala, fie stau acasa. (eu in a treia categorie) ­čśŤ

    Mi-am vazut si eu orarul si nici eu nu am sarit in sus de fericire. Ce-mi puteam dori mai mult decat sa stau intreaga sambata la scoala? :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *