Inca vreo 3 zile…

….si incep si eu cu bacul. Astept sa vina odata pentru ca dupa aceea am alte probleme de rezolvat. Probleme pe care nu le pot rezolva pentru ca am bacul. Etc etc etc…

De luni incepe acest examen de bacalaureat. Prima proba, pentru mine si pentru tot restul tarii, este cea de romana oral. Dupa cum stau in grafic, s-ar putea sa prin ori luni seara, ori marti dimineata. Nu asta e problema, ca de ajuns tot ajung eu. Problema este ca nu sunt tocmai un orator desavarsit, mai ales la acest tip de examene, unde te intreaba chestii fixe. Si legate de romana. Sa trec, asta e tot ce conteaza.

Marti si miercuri sunt examenele la limba materna, nu am treaba cu ele. Bine, teoretic este si miercuri, dar sunt sigur ca la noi se va termina marti in 20 de minute.

Miercuri si Joi sunt examenele la o limba straina, in cazul meu engleza. Acolo nu imi fac mari probleme, am vazut subiectele si sunt cam sigura de 10..

Vineri, romana scris. Aici e mai grav. Trezirea la ora 6. Autobuz pana la Petrosani ( aproape o ora), la ora 8 trebuie sa fiu acolo. Asta e o proba la care iarasi nu imi fac foarte multe griji, cu toate ca am fost la un liceu de mate – info intensiv informatica. Aici e de trecut

Weekendul si ziua de luni sunt libere, luni fiind examenul pentru cei cu limba materna.

Marti, cel mai greu. La mate. Acolo e punctul sensibil al acestor examene. Habar nu am ce o sa fac…

Miercuri, la biologie. Usor.

Joi la sport. Din nou usor.

Si sambata ( cel putin asa spun ei) se vor afisa rezultatele.

Mai sunt vreo 3 zile, asa ca zilele astea maresc putin ritmul. In sensul ca voi citi mai mult.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *