Incep sa urasc…

Ca nu am timp sa mai dau pe la Facultate. Schimbul de noapte imi omoara toata pofta de viata care o mai poti avea dimineata.

De 2 saptamani trebuie sa ma inscriu la cursul acela de pedagogie, nu am reusit. Trebuie sa imi fac legitimatie de CFR si de transport in comun. Fata care face toate chestiile astea e in alta grupa si nu am apucat sa dau de ea pana acum.

Nu de alta, dar as cam avea nevoie de actele pentru CFR si RATT. Mai ales ca am de gand sa plec undeva in curand. Nu o sa ma pot folosi de nimic.

Incep sa urasc pe unii profesori de la sport care considera ca noi toti suntem sportivi de performanta. Cel putin ala de la atletism. In rest nu am prea trecut, nu am avut timp si somn pentru asta.

Urasc sa fac link building de la o vreme, dar nu am ce ii face. E mult si plictisitor, dar asta e meseria.

Si binenteles, urasc ca nu pot ajunge unde doresc cand imi doresc. Anul asta nu am apucat sa plec unde mi-am dorit, sper ca macar vineri sa pot pleca unde vreau, desi multi imi recomanda sa nu fac asta din varii motive. Nici macar acum nu stiu ce sa fac. Tot am amanat sa dau un raspuns, dar deja e prea de tot. Maine o sa pun totul la punct, m-am decis. Am de umblat mult, dar asta este. Riscul meseriei….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *