Ingrijirea parului pentru barbati

Am avut o perioada de “rebeliune”, daca ii putem zice asa, in care am avut parul lung si in care stateam poate prea mult si ma ingrijeam de asta. Mi-am dat seama de asta atunci cand m-am uitat in oglinda si mi-am dat seama ca am parul prea mare si deja incepe sa faca bucle. Pentru ca da, parul meu e carliont atunci cand creste, dar de cele mai multe ori nu apuca sa ajunga la acest nivel, pentru ca am un aparat la dispozitie care sa il taie atunci cand creste prea mare.

Acum insa nu am mai avut cand sa imi fac timp si de asta intre taskurile zilnice pe care le am, asa ca mi-am zis ca daca tot scriu ingrijirea parului, sa va dau o experienta personala in domeniul asta, ca sa intelegeti ce si cum.

In primul rand, daca nu aveti pretentii de la parul dumneavoastra, e mai simplu doar sa il pieptanati in felul in care doriti sa arate si sa aplicati ceva fixativ + gel, pentru ca atunci va arata destul de ok. Nu il lasati insa asa prea multa vreme, pentru ca se murdareste. Iar pentru ca oricum e mare, se va murdari mult mai usor si va fi vizibil. Asa ca aveti grija sa il spalati macar o data la doua zile.

Cat despre cum sa il aranjati, asta depinde doar de voi. Aparate pentru ingrijirea parului sunt o gramada, majoritatea destinate pentru femei, dar asta nu inseamna ca nu pot fi aplicate si barbatilor.

Daca nu aveti norocul de un par ca al meu, asa carliont, o placa de par isi face usor treaba pentru a indrepta parul. Puteti sa il faceti si carliont fortat, cu un ondulator, dar daca nu ai acel tip de par, cu greu se va face carliont.

Mai poti incerca si alte variante de coafuri, dar pentru idei iti recomand alte siteuri, pentru ca din pacate sunt ultima persoana care iti poate da astfel de sfaturi.

Din fericire insa, sunt multe persoane pe internet care te pot ajuta cu asta.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *