Instalatii electrice Timisoara

Instalatiile electrice nu sunt chiar punctul meu forte (adica stiu sa citesc anumite valori, stiu prin ce materiale trece curentul electric si alte chestii de genul), astfel incat atunci cand am avut nevoie de ceva instalatii electrica pentru casa apelez la ceva firma de instalatii electrice din Timisoara.

A fost greu pana sa vina bage curentul cei de la Enel, dar pana atunci imi trebuia instalatia electrica pentru casa. Cei de la Instalatii electrice Timisoara au fost destul de prompti si au reusit sa isi faca toata treaba rapid. Ei au reusit sa termine rapid, dar a mai trebuit sa stau zile intregi dupa Enel….

Daca vreti ceva instalatii electrice de calitate apelati cu incredere la ei. Las mai jos 2 numere de telefon:

:Tel.: +40.256.360.610, Mobil : +40.722.748.304

Sau puteti vedea pagina de contact.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Instalatii electrice Timisoara

  1. Popovici Petre says:

    O firma super ok din Jimbolia am lucrat cu ei ,sunt foarte rapizi in efectuarea lucrarilor si pot spune ca sunt sub preturile din timisoara ,dar calitatea lucrarilor e peste timisoara.Mie decand mi-au modificat toata instalatia electrica din hala nu mai am avut nici un fel de problema, in plus am bobinat un motor si merge ca ceasul si acuma. Felicit aceasta firma si va recomand sa o contactati fara ceea mai mica ezitare!!1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *