Intr-un final…

Ieri am carat chestii. Multe chestii. Am carat atatea chestii incat mainile mele inca mai sufera din cauza asta. Sufera doar la nivelul mainii azi, ieri imi suferea nitel si spatele…

Intre acele chestii carate ieri s-au aflat o masina de spalat si un frigider. Prima, masina de spalat. Asta a fost dureroasa pentru ca marginile au fost taioase iar noi nu ne-am prins de asta pana cand am luat jos de la lift. Pana atunci a reusit sa intre binisor pana pe la os. Am dus-o cu chiu cu vai, mai ales ca era si foarte grea.

Frigiderul a fost nitel mai usor, dar era lung si greu de luat. Pur si simplu nu aveam de ce sa prindem, asa ca eu si cu Mihai a trebuit sa improvizam. Si aia cu chiu cu vai am dus-o pana la masina.

Restul de bagaje au fost relativ usor de dus, cu precizarea ca sacii in care am pus unele dintre haine au fost de proasta calitate si s-au rupt.

Am dus masina de spalat, am dus frigider, dar nici una nu m-a enervat atat de ca sacul de faina. Sac care s-a deschis in timp ce il caram si m-a albit binisor. Va dati seama ce draci si pumni i-am dat la sac. Noroc ca era faina…

In fine, restul s-au dus relativ usor, descarcatul mergand si mai usor. A, o precizare, inainte de frigider si masina de spalat am ridicat la gresie si faianta de m-am saturat.

Am reusit sa facem una din camere sa stam decent in ea, astfel incat ne-am montat si netul, avem un pat functional si un birou. Yupee….

Mai sunt multe de facut, dar eu astept sa imi termin o lista de parteneri de verificat pentru a imi lua o scurta vacanta de vreo cateva zile, zile in care voi calatorii nitel prin judetele Mures, Harghita, Covasna, Brasov si Alba. Deci daca cineva de acolo are chef de o berica rece si de o vorba, sa ma anunte dinainte sa stabilim detaliile.

Acum trebuie sa imi refac listele, una dupa alta. Am reinstalat windows-ul, merge ca uns, pentru moment.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Intr-un final…

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *