Intrebare intrebatoare

Asta e inca una, via Mihai. Legata de cumparaturile online. De unde cumparam, in ce magazine avem incredere si ce sume de bani suntem dispusi sa cheltuim online ? Unii prefera sa isi aleaga produsele mai scumpe direct de pe raft, sa le atinga, sa le verifice s.a.m.d. Altii arunca cu lejeritate 2000 de euro pe o canapea de piele, achizitionand de pe un site de specialitate, in care au incredere.

Ma traznise ideea sa mai iau un calculator,  sa invat ceva mai mult despre linux. Cea mai simpla solutie a fost sa caut un magazin online de calculatoare. Din reflex am intrat pe un magazin pe care l-am mai verificat anterior si stiam ca are preturi ok si produse up to date. Sunt alte magazine IT ( nu o sa le dau numele ) de la care am cumparat si care nu mi-au lasat o impresie buna, asa ca nici macar pentru preturi nu le mai accesez. Mai sunt si magazinele online care au murit.

Tu cum iti dai seama ca ai incredere intr-un anumit magazin ? Cum stii ca poti de acolo poti sa cumperi, iar din cealalta parte nu ? Nu e chiar cel mai bun moment sa aruncam cu banii pe teste…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Intrebare intrebatoare

  1. krossfire says:

    Depinde de garantii in cazul produselor mari. Daca in general ma axam pe sigmanet & evomag, recent am luat un laptop de la emag (singurii care aveau modelul…recent = acum vreo 4-5 luni). Fiind fan Asus, am mers evident pe un produs de-al lor (excelent de altfel, mai ales cauciucarea si racirea). Garantia de 2 ani este pick-up & return direct la serviceul autorizat Asus. Prin urmare, cum produsul nu a fost defect la cumparare, nu voi mai avea treaba cu Emag pe viitor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *