Invazia furnicilor

furnici

In ultima perioada am fost plecat departe de Bucuresti. Mult pe drum, am mai facut un drum si pe acasa iar apartamentul de il am de la Bucuresti a stat putin nelocuit. Am zis ca n-ar fi neaparat o problema, am stat doar o saptamana si jumatate acasa si probabil ca la intoarcere mi-ar fi trebuit doar o extensie la aspirator ca sa iau panzele de paianjen de pe la colturi si cam atat.

Am avut insa surpriza ca apartamentul, care e la parter, sa fie invadat de furnici. Chiar daca in fabule sunt reprezentate ca niste fiind muncitoare si in general puse intr-o lumina buna, la casa omului nu sunt foarte utile, mai ales cand se suie peste tot.

A trebuit sa scot aspiratorul nu doar pentru paianjeni, ci sa curat fiecare coltisor din casa si sa folosesc un accesoriu special si un sac pentru aspirator mai dur ca sa ajung si dupa dulapuri si rafturi, in locuri stranse, unde se mai puteau ascunde afurisitele astea de furnici. Am dat peste tot ca sa scap de ele.

Pana la urma insa a trebuit sa mut dulapurile si sa depistez zonele de intrare. Cu un spray special am reusit sa indepartez furnicile si zonele prin care au intrat le-am astupat cu ceva material special ca sa nu se mai erodeze atat de usor.

De ce e nasol cu furnicile, va intrebati ? E nasol pentru ca orice firmitura (nu prea ai cum sa le indepartezi pe toate) care cade pe jos va fi reperata de aceste insecte si se va umple casa de furnici.

Oricum, cred ca nu am scapat definitiv de ele de furnici, pentru ca sigur vor mai fi locuri prin care se vor ivi in viitor. Din fericire insa am materialele necesare pentru a le opri raspandirea prin casa mea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *