Jack Reacher: Never Go Back

Deci, miercuri seara. O seara relativ obisnuita, in mod normal, in care probabil doar imi pierdeam vremea pe la laptop, incercand sa mai lucrez la ceva. Nu si azi insa, pentru ca la invitatia Cinema City Timisoara am fost la premiera filmului “Jack Reacher: Never Go Back” in Romania. De fapt, avanpremiera, din moment ce filmul va putea fi vizionat oficial peste doua zile.

O spun inainte de altceva: n-am apucat sa vad primul film Jack Reacher. Mi-am tot pus in plan saptamana asta sa vad filmul, sa vad un pic care e istoria acestui personaj, dar n-am avut cand sau eram prea rupt de somn sa mai apuc sa il vad. Ii vine si lui timpul.

Chiar daca n-am stiut nimic de personaj, nici n-a fost nevoie de prea multe ca sa imi dau seama care e situatia. Jack Reacher este jucat de Tom Cruise, iar personajul acestui e ceva in genul unui maior “in rezerva” care urmareste anumite tinte care incalca reguli militare. Inceputul a fost putin mai dubios, nu te baga direct in intriga decat dupa vreo 20 de minute, cand afli ca e o invarteala la mijloc si cineva face ceva trafic cu arme.

Povestea e clasica pentru un film de actiune, apar alaturi de Jack si doua personaje feminine care sa ii dea un anumit contur, multa bataie, oase rupte si flashbackuri. Ah, si multe glume introduse un pic fortat. Ceea ce a fost usor dubios.

Dar asta e doar o parere personala. Nu dezvalui prea mult din film, va las sa il vedeti singur. Tot ce o sa zic e ca daca vreti sa vedeti un film de actiune, bataie, un pic de intriga, masti si care de Mardi Gras in New Orleans, acesta e filmul potrivit pentru voi. Ah, si personajul negativ din film e destul de interesant, e potrivit pe rol.

Filmul apare oficial pe data de 21 Octombrie 2016, vineri – bilete pentru premiera gasiti aici (dati click pe film si alegeti cinema-ul in care vreti sa il vedeti), incepand cu ora 12:00, la IMAX, in 2D (deci nu trebuie ochelari speciali)

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *