Jucarii pentru copii: ce sa alegi ?

Ai mei au avut cumva norocul ca eu nu am prins perioada asta ca si copil, pentru ca probabil as fi vrut sa am toate jucariile pe care le puteam gasi intr-un magazin. Si asta pentru ca e o mai mare libertate si e mult mai usor sa cumperi orice tip de jucarii. Cu toate astea, probabil ca nu mi-ar fi facut toate mofturile si mi-ar fi luat 2-3 jucarii pe an… sau pana le distrugeam. Da, aveam acel obicei.

De ce acest intro ? Ei bine, pentru ca recent am fost la ziua unei verisoare…. verisoare care e cu vreo 20 de ani mai mica decat mine. Cum s-a ajuns la asta, nu conteaza. Cert e ca eram pe zona, am fost chemat (daca tot eram prin zona) si nu puteam sa merg cu mana goala. Asa ca mi-am zis ca ma duc si caut o jucarie ceva mai interesanta, asa pentru un copil de 6 ani. Si am fost surprins de numarul de jucarii disponibile pe piata in acest moment.

Si am impresia ca eu am mers la un magazin mai mic, apai daca mergeam la unul din marile magazine de jucarii de la noi, probabil ca pierdeam ore si ore si nu reuseam sa aleg ceva potrivit. Sunt ceva mai picky cand cumpar orice, chiar si o jucarie. Motiv pentru care dupa 20 de minute de umblat prin magazin, am cumparat pana la urma….. cateva piese de LEGO, urmand a lasa la discretia micii mele verisoare sa isi creeze propriile blocuri. Cel putin acesta a fost gandul meu cand am iesit din magazin.

Sunt sigur ca nu toti oamenii sunt la fel de “pedanti” ca si mine, motiv pentru care intreb asa la general. Daca trebuie sa cumparati o jucarie cadou pentru cineva, care este procedeul vostru de alegere ?

Leave the comments in za doobly doo.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *