Justice League

A aparut acum multa vreme la cinema, dar nu am reusit sa imi fac timp pana acum sa il urmaresc. Dar astazi, dupa un nou drum destul de lung, am ajuns intr-un final sa il vad.

Concluzia ? Nu stiu prea multe despre eroii din universul DC.

In filmul asta apar 5 eroi despre care nu am prea multe informatii: Wonder Woman, Aquaman, Flash si Cyborg. Adica stiu ca 3 dintre ei au deja filme separate, dar n-am apucat sa le vad inca. Asa ca n-aveam idee ce faceau si de ce.

Cu toate astea, mi-a placut felul in care s-a facut misto de eroi pentru “puterile” lor in film. Aquaman cu vorbitul cu pestii, Flash pentru ca ii e frica de orice si ca tot vrea sa se intreaca cu Superman si evident Batman, a carui super putere sunt ….. banii. Pentru ca de ce nu.

Secvenetele de slow-motion sunt super reusite, povestea nu e cine stie ce, dar e cumva fluent filmul si reuseste sa te mentina interesat pana la capat. Mi se pare ciudat cat de “lejer” e Superman, n-are nici o problema sa il faca zob pe villain-ul filmul, numitul Steppenwolf (probabil ca nu s-au inspirat dupa numele trupei, ci trupa s-a inspirat dintr-un comic).

Steppenwolf mi s-a parut foarte cunoscut dupa prima secventa. Pentru ca avea aceeasi atitudine ca un alt villain dintr-un film cu super eroi, mai precis Hela din Thor: Ragnarock (care de altfel e unul dintre cele mai bune filme de anul asta). Singura diferenta e ca dupa un inceput in care vine sa distruga lumea, cand deja are mai multi eroi pe cap, deja isi ia bataie in mod constant. Iar la final e “consumat” de frica. Vedeti voi in film la ce ma refer.

Cam asta e tot. Daca aveti chef de efecte 3D si de slow-motion mai aparte, mergeti in cinema si bucurati-va de el la maxim. Daca nu, atunci asteptati vreun an, ca probabil o sa apara pe Netflix.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *