Lenjerie intima pentru seri intime

lenjerie intimanota : guestpost
Cele mai bune site-uri pentru barbati sunt cele… de femei. Tocmai mi-a trecut prin minte ca n-ar fi rau sa-i fac un cadou prietenei mele: aseara ne-am cam ciondanit, ea voia atmosfera intima a unei cafele intr-un loc ce mie imi pare uitat de lume, eu voiam in centru.

Asa ca n-am mai mers nicaieri, am ramas amandoi in casa, dar a pus botic… Hm, cum s-o invelesec? M-am gandit sa-i iau o rochie. Ma uit pe fereastra…, ploua, e rece, cum sa-i iau rochie, unde s-o poarte? O bluza, o camasa, ceva de imbracat, oricum, dar cum sa le aleg?

Si uite-asa m-am oprit la o lenjerie intima de toata frumusetea! Mie imi place setul Red Passion, l-am gasit pe starshiners, mi-l aduc acasa! L-am comandat deja.

Mai multe nu vreau sa va zic despre aceasta lenjerie… imi propun ca pentru acest topic sa nu depasesc o granita intima. Chiloteii imi par un pic ciudat, dar ma gandesc ca lor, femeilor, asa le place. Sunt tanga! Topul (bluzita) e superb! Menit sa scoata-n evidenta ce are mai frumos o femeie de aratat…

V-am pus niste linkuri, sa vedeti si voi ce-am vazut eu :). Magazinul de haine online este StarShinres.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *