Lepse mai vechi

Prima leapsa e primita de la Mihai care ma intreaba ce masina imi place cel mai mult. Raspunsul ar fi ca nu imi place sa conduc, dar daca ar fi sa conduc cred ca mi-ar placea sa conduc asa ceva.

Totusi, nu am carnet si nici nu cred ca o sa dau curand.

2. De la Madalin am primit urmatoarea intrebare: Ce telefon am ?

Am un Motorola L7, l-am descris mai in amanunt si in alt post. Dar voi scrie aici cateva fragmente.

Bateria – in stand-by tine in jur de o saptamana, daca vorbesc mai mult tine in jur de 2-3 zile. Chestia cea mai faina este ca il pot incarca direct de la calculator, nu e nevoie de o priza in plus, pentru ca si asa am destule ocupate de diferite aparate( si am o groaza).

Design – telefonul este foarte…..”plat” sa zicem, este foarte subtire, dar parca ai senzatia ca este destul de greu in buzunar( depinde de om..). Ecran mare, telefon lung. Ca majoritatea telefoanelor pe care le-am avut.

Uz zilnic – cu exceptia call-urilor zilnice, telefonul meu este si un foarte bun player (am card de 512 mb pe el ), ascult muzica ca un stresat pe autobuz in drum spre casa sau in orice alta ocazie. Dintre functiile lui, playerul, bluetooth-ul si camera foto/video sunt cele mai importante chestii la el.

Dar mna, as fi avut nevoie de un player si un telefon smooth, care sa ma ajute in calatorii.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *