Let’s talk about Shazam..

Miercurea trecută, la invitația Cinema City, am mers la avanpremiera în România a filmului Shazam.

N-aveam nici o idee de film, n-a intrat cumva deloc pe radarul meu în ultima vreme, așa că am mers cumva fresh la film, doar o vizionare rapidă a trailerului și ideea ca e un film marca DC.

Acum, DC nu a scos niște filme extrem de apreciate de public in ultimii ani (deși personal nu cred că au fost foarte rele), iar speranța mea era să nu fiu dezamăgit de film. Și n-am fost. Absolut deloc.

Am fost extrem de plăcut de surprins de idee și felul în care au făcut, motiv pentru care filmul are nota 7.8 pe imdb (cel puțin la data la care scriu acest articol).

Nu dau spoilere, ca de obicei, dar scenariștii care au lucrat la acest film și-au făcut treaba destul de ok. Actorii sunt ok, iar legat de unii am fost plăcut surprins că au apărut în acest film.

Actori precum Zachari Levy, pe care probabil îl știți din “Chuck”, dacă ați văzut serialul acum câțiva ani. Și e extrem de potrivit pentru rolul acesta, cu acel caracter copilăros.

Evident, the main villain, Mark Strong ca Dr. Sivana, the basic english bad guy role. Mai e Adam Brody (O.C), ca personaj principal, iar printre actorii pe care probabil ii mai recunoașteți se numără Ross Butler (13 Reasons Why) sau John Glover (Scrooged, Smallville sau Payback).

Vă zic doar că dacă vreți o comedie cu super eroi, e filmul pe care îl căutați. Trebuie menționat că genre-ul acesta de super eroi care nu se iau în serios e destul de popular în ultima vreme, iar acest film e încă unul pe aceasta listă.

E un film destul de lejer și amuzant, dar nu vă așteptați la ceva capodoperă cinematografică. Sincer, nu cred că ăsta e scopul filmului, ci doar să vă relaxeze.

Eu cred că e un film pe care merită să îl vedeți. Din 5 Aprilie e în toate Cinema-urile din țară, iar dacă sunteți din Timișoara sau București și aveți parte de IMAX, merită să aveți experiența asta.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *