Letting these days slip away through my fingers

Am cam scapat ocazia de a scrie pe blog. Adica, nu neaparat am scapat ocazia, dar am stat ca maniacul timp de …. 18 ore, aproape incontinuu, si am vizionat toate episoadele din kyle xy. Excelent serial si asta.

Rar am apucat sa mai fac si altceva. De cand m-am trezit ieri la ora 1 zac in pat si ma uit la filme. Cred ca au fost….. 28 de episoade, 4 din sezonul I, 23 din sezonul II si episodul aparut acum ceva ore din sezonul III.

Partea proasta e alta. Nu am dormit toata noaptea si nici dracu nu a citit ceva pentru examenul practic la masaj. Asa ca mai am 2 ore jumate in care sa imi invat basicul pentru 6.

Damn, urasc sa descopar uneori un serial bun. Pentru ca stau ca un maniac sa il urmaresc ore in sir, nu imi mai pasa de nimic si daca nu sunt intrerupt abuziv si supranatural, nu o sa plec pana nu am sa vad ultimul episod aparut. S-a intamplat la fel cu Stargate SG-1, Stargate Atlantis, The 4400, Supernatural, Criminal Minds si…. damn, cate sunt. Le-am si uitat. Prea multe, dar toate au ceva chestii in comun. Se poate vedea paternul, majoritatea sunt sf-uri, mai putin criminal minds. Insa serialul acela m-a atras mai mult pentru personaje. Serialele astea tot timpul au cate un personaj sau o categorie de personaje care sa iti atraga atentia si sa te tina mereu in suspans.

Vorbind de personaje, in Supernatural si in Kyle XY, in afara de povestile destul de bune, au fost fetele. Cel putin in primul sezon din supernatural, numai bunaciuni au gasit sa puna. Iti era “drag” sa vezi toate bunaciunile alea, macar prin serial.

Cat despre subiectul filmelor, majoritatea au ceva….al lor. Stargate ofera o galaxie intreaga de explorat, The 4400 indica ce s-ar intampla daca foarte persoane ar putea avea diverse puteri, in Kyle XY se vorbeste despre creier si despre cum poate fi adus el la potentialul sau maxim. Insa pana acolo trebuie sa inveti si alte chestii…

Supernatural mai mult e un serial despre fricile medievale, un fel aducere la viata a unor povesti din “Dark Age”, dar si din timpuri mai apropiate noua….

Mai simplu, raman maniac dupa anumite seriale. Sper sa nu gasesc inca unul inainte de a intra in sesiune, because i’ll be doomed…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *