Linkuri in interiorul articolului..

Am primit zilele trecute o intrebare legate de bloguri si cum un link dintr-un articol poate sa iti influenteze PR. Sa o luam simplu.

In ziua X ai primit un link de la o anume persoana ( adica ti-a dat un link catre blogul lui intr-un articol ). Banuim ca acesta mai scrie si alte articole in afara de acesta si linkul tau pica multe pagini mai jos. Te intrebi apoi de unde poti lua backlink si implicit Page Rank.

Pai, ar fi cateva variante. Una din ele ar fi Arhiva pe luna in care este scris articolul, dar aceea arhiva este in mare parte cu PR0, deci nu conteaza exagerat.

Ar mai fi si categoriile in care ti-a fost introdus articolul. Daca ai noroc si una din categorii are PR, atunci vei aduna si de acolo ceva. Dar putin, pentru ca daca te gandesti cum se impart de acolo linkurile…. ramai cu mai nimic.

De obicei linkurile din articole nu le consider foarte importante pentru PR. Fiindca nu il influenteaza. Sunt alte surse de obtinere a unui Rank bun in Google, blogroluri, forumuri. Acum depinde cum le gasesti..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Linkuri in interiorul articolului..

  1. Radion Maria says:

    Ce sa fac sa obtin un Rank bun, ce sa fac sa urc mai sus in Google in afara de metodele clasice de obtinere de linkuri (inscriere directoare web, forumuri, sisteme de bookmarking cu link direct, liste de servicii, optimizare on page) si care e diferenta intre acestea 2?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *