Linkurile de luni #2

mondaylinks

Stiri si articole de calitate din toata lumea din perioada 3-9 Februarie 2015.

Un roman cu 800 de milioane de dolari la HSBC – aparent e un roman care are cont la aceasta banca si care are peste 800 de milioane de dolari in contul respectiv. Sau avea, pentru ca acestea sunt date din perioada 1974-2006.

Din Interior – Haos in administratia locala – Mai multe localitati din Romania traiesc in haos dupa niste decizii ciudate luate la nivel administrativ. Printre acestea se numara satul Buda din Ilfov, satele Floresti si Dealu Secarii din Vaslui si strada Capintenilor, care este jumate in Dolj, jumatate in Gorj. De ce s-a ajuns la aceste situatii ? Vedeti in material.

Last Week Tonight: Marketing to Doctors – Cateva dintre practicile pe care companiile farmaceutice le folosesc in SUA pentru a face venituri cat mai mari folosind doctorii pe post de “vanzatori” de medicamente. Printre altele…

Nimic Nou 27 – Bine Boss – Bine boss, bine bine boss….

Pastila de umor – 15 Lucruri despre judetul Ialomita via TNR – O sa preiau doar doua citate din ceea ce “njebunii” astia au scris:

“Denumirea provine din slavonă şi înseamnă “absolut nimic, dar nimic, nimic-nimic”;”

“Reședința județului Ialomița se numește Slobozia, ceea ce spune totul;”

That’s all.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *