Linkurile de luni #3

mondaylinks

O noua serie de articole interesante de pe internet.

Istoria nu iarta pe nimeni – un articol interesant despre “debarcarea” lui Cuza din 1866 si despre problemele intampinate de tanara natiune romana.

RapidShare se inchide – pana pe 31 Martie 2015 toate conturile vor fi sterse. Serviciul nu mai e profitabil, asa ca e mai simplu sa il inchida.

P@rn Sex Support – un video via College Humor in care, varianta simpla, se face un misto de un tip si de contul lui pe un site pentru adulti. Il are si pe Raj (Kunal Nayyar) din serialul “The Big Bang Theory”.

How to write content for people and optimize for Google – Un articol util legat de tehnici de scriere a articolelor incat si Google sa le interpreteze de calitate si sa iti aduca vizitatori. E un articol extrem de lung in care se explica o multime de lucruri, asa ca luati-va o ceasca de cafea.

Last Week Tonight: Tobacco – John Oliver ia la puricat industria tutunului. Chiar daca in SUA si Europa reclamele pentru tutun sunt interzise in mare parte, in alte parti ale lumii se fumeaza “intens”. Oricum, va las pe voi sa descoperiti mai multe.

Cam atat.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *