Lipsa de somn

Ma gandeam sa scriu un articol mai lung pe tema asta, dar imi este lene. Fac un mic rezumat: eu de pe la 7 ani am niste insomnii groaznice ( adica adormeam doar pe la 2-3-4 dimineata). Cel mai grav era ca de obicei ma trezeam la ora 8-9, destul de obosit. In timpul liceului ma trezeam chiar la 6, dar dupa o vreme nu ma mai simteam asa obosit.

Asta pana am ajuns in Timisoara. Unde, dupa niste zile obositoare de admitere si bacalaureat, am dormit, m-am odihnit, chestii de genul. Si s-a stricat tot “ritmul” asta. Dormeam cat vroiam, faceam ce vroiam. Era total dezechilibrat. Cand a inceput facultatea cu greu ma mai puteam trezi pentru a ajunge la cursuri. Si acum cand incerc sa revin la ritmul acela, nu mai merge. Nu imi dau inca seama de ce.

Acum prezint aceeasi lipsa de somn, dar maine la 8 trebuie sa fiu in picioare, asa ca o sa sting laptopul si o sa ma mut dintr-o parte in alta a patului pana adorm.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *