Lucruri de baza

Cand esti in situatia de a avea de lucru o zi intreaga de cand te trezesti pana dormi, trebuie sa urmezi cate mici reguli ca se nu devi irascibil. Prima chestie, nu lucra mai mult de 5 ore incontinuu. Am lucrat astazi atat, numai chef de alte persoane nu aveam. A doua chestie, mai mananca ceva. Poate cand lucrezi nu iti simti stomacul, dar dupa ce vei termina iti va veni sa mananci un frigider. Si asta nu e bine. A treia chestie, mai ia o pauza. Fie ca e o pauza de iesit pe undeva, fie ca te uiti la un serial care iti place, e pauza. Iti iei mintea de la tot ce ai de facut.

Asadar reguli de baza intr-o zi super aglomerata: mai luati o pauza, hraniti-va organismul si nu lucrati prea mult incontinuu. Asta vine dupa cateva articole pline de seriale.

PS: Binenteles, va mai faceti si nevoile, ca sa nu aud dupa aia comentarii ca ati facut ce am zis dar nu ati eliminat tot ce nu era necesar din corp….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

5 thoughts on “Lucruri de baza

 1. krossfire says:

  Eu nu lucrez niciodata mai mult de 2-3 ore continuu, indiferent de cat am de munca pe ziua aia..fac pauze de 10-15 minute cel putin de plimbare\masa, etc

 2. Marius says:

  Ce sa ii fac, am ramas in urma cu niste chestii si a trebuit sa bag turbat ca sa revin la normal.

 3. Cosmetice says:

  Pana si pauza de tigare te mai deconecteaza:D si daca nu fumezi…e ok sa iesi cu ceilalti 5min la aer:D rezisti mai bine

 4. Marius says:

  eu de obicei daca ies la aer ies vreo 4-5 ore. Plimbare lunga, ca atunci e cel mai relaxant. Din pacate nu in fiecare zi am timp de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *