Luni, 15 septembrie

Pentru elevi a fost prima zi de scoala. O zi ploioasa, mohorata, zi care iti doresti sa treaca mai repede. Pentru mine a fost o zi de relaxare. Am vrut sa plec pe munte, dar ploaia m-a impiedicat. Asa ca am stat in casa si, neavand laptop, am cautat niste carti. Am gasit pana la urma o carte interesanta de citit. ” Zile si nopti pe stadion” de Ioan Chirila, pentru cunoscatori. Citeam si ascultam muzica pe telefon. Sonata Arctica rula si de data asta plus cateva melodii noi, Kate Perry, Avenged Sevenfold, Blaxxy Girls ( melodia lor e foarte reusita), Default.

In fine, am stat si am citit vreo 100 de pagini. Cartea asta mi-a adus aminte de fotbalul jucat in ultimul veac. Cum s-a jucat, in ce fel si cum a devenit o afacere. Am si scris vreo 4 parti dintr-o mini serie despre fotbal, dar asta altadata. Oricum, inspirata carte.

Am pus mana si pe cartea de programare, dar dupa vreo 3 pagini am lasat-o balta. M-am incurcat in coduri si pentru ca nu aveam nici calculator, nu prea mergea faza.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *