Made Man

Zilele trecute mi-am luat jocul acesta. Cu toate ca pe siteurile de gaming ca IGN sau Gamepod jocul nu depaseste nota 3. L-am luat din cauza plictiselii mari din zilele de vara. Insa tind sa cred ca jocul nu e chiar atat de prost. Povestea de nu e rea, grafica e decenta, in schimb e foarte enervanta o faza: aproape toti inamcii au aceeasi fete. Ceva extrem de enervant.

Povestea incepe cand un anumit personaj Johny alearga la o masina si pleaca in oras. De acolo porneste totul. Pe parcurs, in timp ce merge cu masina, se apuca si povesteste intamplari din viata lui, tu trebuind sa joci si sa treci misiunile. Sunt misiuni frumoase, in care te apuci si jefuiesti casieria unui stadion, dar si misiuni aiurea, trebuie sa te plimbi printr-o mlastina plina de aligatori, si dupa aia sa te duci sa rupi un lunetist, care este intr-un elicopter in miscare. Oricum jocul este cat de cat bunicel, merita jucat asta daca chiar nu ai altceva de facut. I-as da nota 5. Mai mult nu merita.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *