Mai putin scame pe hainele “electrostatice”

Nu stiu cum sunteti voi, dar imi place sa port foarte mult haine care sunt fine la atingere, pentru ca aparent am o piele destul de sensibila si din cauza asta nu pot sa port foarte multe haine care de altfel imi plac, dar au o textura…. Iritanta.

Problema cu toate aceste haine “fine” pe care le pot purta e ca sunt destul de “atractive”. Si nu ma refer ca atrag o gramada de alte haine, desi mai fac si asta din cand in cand, ci atrag foarte multe scame si puf care se prinde foarte bine de acestea. Sunt incarcate electrostatic, motiv pentru care scamele, puful si orice tip de imbracaminte similara e destul de atrasa de hainele mele, iar la finalul unei zile de lucru ma trezesc plin de scame pe bluza. In special port jeansi alaturi de bluza, care nu sunt asa “atractivi”, deci cumva scap de munca dubla.

Dar la bluza nu scap, iar ca sa dau scamele jos de pe aceasta, foloseam clasica metoda de dat mana cu apa si apoi trecut cu aceasta pe bluza. Era o metoda relativ rapida de care scapam de majoritatea scamelor, dar in urma careia ramaneam cu bluza usor umeda.

Acum am o alta solutie la indemana pentru a scapa de scame, mai precis un aparat de indepartat scame profesional, mic, mobil si cu care ajungi pe unde ai nevoie ca sa indepartezi scamele, dar nu ai chef sa dai bluza jos. Dar o dai jos, totul merge super rapid, petrecand undeva intre 20 si 50 de secunde ca sa am bluza curate de scame.

Aparatul l-am luat de la Philips, pretul fiind undeva pana in 100 de lei (depinde de unde il luati) si se incarca destul de repede, fiind un aparat micut. Iar daca nu aveti foarte multe scame de indepartat, bateria tine intre 8 si 10 zile. Asta daca sunteti ca si mine si va curatati zilnic hainele de scame.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *