Mai usor prin magazin pentru adidasi

Am mai vorbit in ultima perioada despre faptul ca tot imi trebuie niste adidasi mai seriosi, pentru ca perechea Puma pe care am avut-o “s-a sfarsit”, fiind deja prea rupta pentru a putea fi purtabila. Am tot cautat in mai multe magazine din Timisoara o pereche buna de pantofi sport sau ceva adidasi care sa imi fie lejeri la condus si la mers. Am cautat pe la mai multe magazine prin timpul meu liber, din pacate nu am prea gasit nimic in targetul meu. Eram totusi pe un buget redus, undeva pe la 100 de lei, asa ca nu puteam sa am multe pretentii la nivelul de adidasi sport buni.

Pana la urma am cumparat ceva pantofi sport de munte, mai degraba, cu talpa groasa si de panza, care m-au costat vreo 60 de lei intr-un magazin local. Nu ma astept sa ma tina foarte mult, doar ca mai trag putin de timp pana prin toamna, cand intentionez sa imi iau o pereche de adidasi sport, chiar daca trec de bugetul stabilit initial.

Ideea e alta insa. Imi e destul de greu personal sa comand ceva online din Romania, si asta in special pentru ca am piciorul ceva mai lat, iar la multe produse nu iti poti da seama vizual daca iti va intra bine in picior si nu te va strange. De exemplu acest tip de adidas Diesel de Otter pare destul de lat in poze, dar pana imi va ajunge acasa nu stiu precis daca imi va intra picior. E bine insa ca si acestia (cei de la Otter) si restul de magazine au o optiune de returnare in cazul in care nu mi se potriveste perechea.

Cu toate astea, nu m-am prea incumetat pana acum sa imi cumpar incaltaminte pe internet, tocmai din motivul pe care l-am zis mai sus: nu tot timpul mi se potrivesc pe picior. Si parca nu as pierde timpul sa tot returnez pana gasesc ceva. Mai bine merg in magazin fizic si comand ceva.

Voi cum faceti sa va gasiti perechea optima ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *