Manchester Orchestra – A Black mile to the surface

Manchester Orchestra era o trupă total necunoscută pentru mine până acum câteva luni. Noroc că a dat cineva share la una din melodiile lor, că altfel am putut să descopăr tot acest album, un tip de album care se face mai rar în perioada asta de timp.

Nu e un secret că îmi place un album să aibă un pic de poveste, chiar dacă nu sunt melodii cu același stil. Ei bine, albumul ăsta de la Manchester Orchestra (care contrar aparențelor, sunt americani) e tipul ăla de soft indie rock care sună bine de tot atunci când vrei să te afunzi în gânduri și să fii melancolic, un sentiment care începe să dispară tot mai des din societate.

Eu vă recomand să ascultați albumul cap-coadă, chiar dacă sunt 2-3 melodii care sunt mult prea lente (chiar și pentru mine), merita experiența auditivă. Tot albumul are 11 melodii, un total de 49 de minute și 7 secunde.

Dacă totuși simți că nu ai răbdare să asculți tot albumul și vrei să vezi doar care e treaba cu el, atunci The Gold, The Moth, The Sunshies / The Grocery (neapărat una după alta) și The Silence (care cred ca e piesa de referință a acestui album.

Ca de obicei, albumul e pe Google Play, dar găsiți și pe Youtube albumul:

Manchester Orchestra – A Black Mile to the Surface (Full Album)
Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *