Mandru!

Cand am fost prin tara in septembrie, am trecut si prin Suceava, unde Nicole a avut grija sa ma gazduiasca pentru doua zile si sa imi arate si zona (wonderfull host). Ei bine, n-am povestit prea multe despre ea, dar astazi am vazut un interviu cu ea in adevarul, sectiunea iasi. Articolul m-a facut sa fiu mandru de ea, mai ales ca e o buna prietena.

Articolul in care apare si Nicole Vasilkovski, va las sa cititi acolo despre ea ­čÖé

Edit: M-am gandit sa pun cateva din pasajele care mi-au placut

Atras─â ├«nc─â de mic─â de c─âl─âtorii ┼či de magia versurilor, Nicole Vasilcovschi a reu┼čit ├«ntr-un timp foarte scurt s─â viziteze lumea ┼či s─â ob┼úin─â recunoa┼čterea artistic─â. Pasiunea lui Nicole pentru c─âl─âtorii se datoreaz─â cadrului ├«n care a crescut.

Pe planul recunoa┼čterii, volumul ÔÇ×Enigma sferei albastreÔÇť s-a bucurat de cele mai multe aprecieri din partea criticilor, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor din Rom├ónia. De altfel, activitatea literar─â a tinerei a fost recompensat─â p├ón─â ├«n prezent cu peste 60 de diplome. Domeniul literar nu este singurul ├«n care t├ón─âra exceleaz─â, ci ┼či cel al studiilor. Faptul c─â a absolvit cursurile universitare cu ÔÇ×Magna cum laudaeÔÇť sau locul I ob┼úinut la Olimpiada Na┼úional─â a studen┼úilor la Afaceri Interna┼úionale vorbesc de la sine despre poten┼úialul lui Nicole. Gra┼úie acestor rezultate, t├ón─âra a beneficiat de numeroase burse de studiu ├«n str─âin─âtate, ├«ndeplinindu-┼či astfel un alt vis, cel al c─âl─âtoriilor.

ÔÇ×Cred c─â p├ón─â ├«n prezent am vizitat peste 30 de ┼ú─âri din Europa, Africa ┼či America. De altfel, ├«n ultimii ani, mai mult de jum─âtate din timp l-am petrecut ├«n str─âin─âtate. ├Än ceea ce prive┼čte limbile str─âine, am ajuns s─â vorbesc engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, iar ├«n prezent ├«ncerc s─â m─â descurc ┼či ├«n chinez─âÔÇť, precizeaz─â Nicole.

Cititi si raspunsurile ei in articol ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *