Maniacii BUX

Sunt satul de cate mesaje primesc pe anumite forumuri sau siteuri pe care mai sunt inregistrat cu mesaje de genul: ” Cum sa faci bani online”, “BRAVOOO…”, “Felicitari” etc etc..si multe altele, referitoare la BUX. Sunt total enervat cand primesc zeci de mesaje cu banalitati de genul :

AI FOST ALES DE ADMINISTRATOR
INVATA SA FACI BANI IN FATA CALCULATORULUI http:/bux.to/?r=blablaescu acceseaza link de mai sus k sa faci niste bani in fata calculatorului! dai click pe link….apoi pe pagina deschisa dai click pe JOIN unde scrie cu verde ( in mijlocul paginii). pe pagina deschisa….iti alegi un nume de utilizator…o parola…apoi introduci adresa de e-mail……la referrer sa fie scris “blablaescu”….ca sa te poti inregistra. bifezi apoi casuta k esti de acord sa figurezi k vizitator….introduci codul care ti-l dau ei acolo jos…si gata treaba cat timp esti logat pe adresa ta…dai click unde scrie ”Surf Ads” iar acolo vei gasi diverse link-uri ( aproximativ vreo 10-11) pe care va trebui sa le accesezi pe rand fiecare timp de 30 de secunde. Vei avea cronometrul in partea stanga sus a paginii.! te astept apoi pe id mess: blablaescu , pentru intrebari si nelamuriri, si pentru a-ti explica niste artificii de a produce mai repede banii si cum sa ti-i ridici ! Spor la facut bani!

Asta e doar un exemplu de pe conquiztador, ca tot mi-a adus aminte zoso de astia. Asta e simpla dovada ca unii oameni pot fi enervant de stresanti cand folosesc internetul.

Nota: numele utilizatorului aceluia a fost modificat din motive lesne de inteles..

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Maniacii BUX

  1. ucshiva says:

    Sssst, nu mai zice nimic de jocul asta. V-a apucat iara. Abia ca intrase in ceata. ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *