Maraton Afterworld

Am avut grija sa il fac asta seara. Daca iti place SF-ul, este un subiect captivant. Altfel nu imi explic cele 130 de episoade care le-am vizionat in aceasta noapte ( un episod are in jur de 3:30 – 4:00 ). Dureri de ochi ? Da. Dureri de cap ? Da. Multumit? Categoric ( Asta e un fel de FAQ personal ).

Tema abordata e interesanta, plus felul in care au reusit sa faca aceasta poveste e impresionat. Mai simplu spus, Russell Shoemaker pleaca intr-o calatorie de la Seattle la New York pentru niste afaceri. Se trezeste la un moment dar si nu mai gaseste prea multi oameni iar sursele de curent sunt praf. Incercand sa descopere ce s-a intamplat si incercand sa ajunga inapoi la familia sa in Seattle, Russell face un drum de peste 5000 km, presarat cu diverse intamplari ( multe din ele fiind ipoteze a ceea ce s-ar putea intampla intr-un asemenea caz ). Ajunge intr-un final la Seattle unde descopera……. dar aici va las pe voi sa vedeti ce descopera.

Puteti gasi online toate serialele pe siteul oficial de la AXN ( rulati lista la video si veti gasi toate cele 4 parti).

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Maraton Afterworld

  1. Dianora says:

    Tocmai mi-ai captat atentia! Deci sa inteleg ca ti-a placut mult si mi-l recomanzi? ­čśÇ Eventual o sa vad pilotul si o sa imi dau seama, si asa ador sf-uri fain facute! Eu acum sunt la sez 4 din Farscape. Simteam nevoia sa il revad k-lumea cap coada.

  2. Marius says:

    Uuu, Farscape. Au trecut aproape 2 ani de cand am vazut toate cele 4 sezoane. Absolut fantastic. Si pana in ziua de azi nu am vazut filmele care au definitivat serialul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *