Marketarea unui magazin online pentru motorul de cautare

Pentru un magazin online solutia iesirii din anonimat reprezinta uneori targetarea anumitor cuvinte cheie sau produse pentru google adwords sau pur si simplu din motorul de cautare.

Optimizarea unui magazin online pentru google sau asa zisul ecommerce search engine marketing necesita o forma diferita de aplicarea a tacticilor SEO.  O buna realizare a unei campanii Adwords poate aduce 80 % din traficul acelui site. Puteti sa vedeti ca majoritatea linkurilor sponsorizate din bara din dreapta sunt in mare magazine online.

Dar pentru o buna organizare a unei campanii adwords iti trebuie si nitel cunostiinte. O campanie Adwords facuta prost nu iti va aduce nici un beneficiu pe cand o campanie buna te poate duce sus de tot in top. Asta depinde de oamenii cu care lucrezi si de tipul magazinului online ( depinde si de profilul acestuia, pentru ca implicit magazinele online care vin in fata cu produse de curatat vor avea mai putin popularitate decat un magazin online de jucarii sau de electronice si IT ).

De ce este important acest tip de marketare? Tinand cont ca peste 70 % din utilizatori vin pe pagini in mod natural, cred ca nu mai sunt multe de spus. Multi cauta direct pe google ce au nevoie si asta ii poate duce la magazinul vostru online. Depinde cum va organizati campania de SEM ( search engine marketing)

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *