Marti 13 decembrie, ora 4:50…

E doar o zi normala de marti 13. Nu plina de ghinioane, dar nici prea buna.

Stau in gara din Jebel asteptand sa imi vina un tren pana la Timisoara, tren care fara viza de student costa vreo 7 lei. Fata de 3 lei cat dadeam in vara. The real life began a long time ago….

Pentru o zi de decembrie, e destul de cald. Pot scrie lejer pe telefon fara sa simt ca imi ingheata mainile si mai ca imi e cald cu geaca pe mine.

Trenurile au cam luat-o razna pe aici, foarte multe trenuriin jurul orei 5 de cand cu noul orar. Pe majoritatea le-am dibuit care pe unde merg. Unul singur imi e necunoscut si in continuare nu ii stiu rostul. O sa aflu eu ce e cu el.

S-a lasat negura noptii, in curand o sa fie intuneric in totalitate. Nu e chiar culmea, tinand cont ca peste doar 9 zile o sa fie cea mai scurta zi din an..

Dupa cum ziceam, intunericul se lasa peste campia de vest….

LE: Trenul a venit. La 5:30. Trebuia sa ajunga la 5:20. CFR are lame. (puteti sa puneti fraza ori in engleza, ori in romana). In schimb trenul de la Regiotrans nu a avut nici o intarziere….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *