Martie, luna de work&travel intens

Fiind blocat intr-un ciclu repetitiv de lucru-lucru-somn, rar am avut timp sa scriu. Am pus multa muzica (in general muzica ok, desi nu toata este pe gustul tuturor) si am cam lasat timpul sa curga. Pana azi, cand mi-am dat seama ca toata prima pagina a blogului are doar muzica pe ea. Si ceva trebuia schimbat.

Asa ca descriu cateva lucruri amuzante intamplate in ultima vreme, pe care nu am reusit sa le shareui pana acum.

Primele descrieri apar de la mall-ul sau de langa mall-ul din Timisoara, unde am petrecut vreo 3-4 ore pe saptamana:

– Un om al strazii, presupun, a incercat sa fuga cu un hidrant din fata Iullius Mall Timisoara. Nu cu un hidrant obisnuit, ci cu un cilindru destul de mare (cam 1,30 in inaltime avea, nu stiu sa spun si volumul) care era pe un roller. Partea proasta si negandita era ca securitatea era prin jur si in plus trebuia sa urce vreo 10 trepte relativ inalte. Nu i-a prea iesit si securitatea mall-ului l-a dus intr-o incapere mai intunecoasa. Ce s-a intamplat mai departe las la latitudinea cititorului…

– Intr-o seara, undeva pe la 8:30, un idiot (ca altcumva nu stiu cum sa ii spun) a lasat un cos de cumparaturi (de ala mare pe roti) fix pe mijlocul drumului la intrarea/iesirea din parcarea subterana. Partea proasta e ca nu il vedeai decat cand e la 10 metri de el. Noi l-am evitat in ultima clipa. Dar cineva sigur nu l-a vazut….

– Acum vreo 3 saptamani am cumparat ceva de la emag. Ceva produse de la Logitech. Am luat de la ei pentru ca aveau reducere 50 % la cel mai ieftin produs. Asa ca am comandat niste casti (116 lei) si un mouse wireless (60 de lei). Implicit, cand am facut comanda am avut si ceva coupon + reducerea de 30 de lei. Pretul final era undeva pe la 141 de lei, nu 176. Am dat comanda, am asteptat iar dupa 2 zile m-am trezit cu confirmarea comenzii – 171 de lei. Reducere din parti. Am incercat sa sun, dar bineneteles, era sambata pe la 4, iar call-centerul lor nu mai era deschis, ca sa spunem asa. Am zis ca merg direct marti sa intreb de probleme. Am mers, le-am zis problema, au zis sa revin in urmatoarea zi cand afla si ei mai multe.

Am tot revenit vreo 4 zile la rand si am aflat ca de fapt e o eroare la comanda, ca nu acordau reducerea la al doilea produs cumparat. N-apai bine, apai daca nu a acordat din comanda reducerea, atunci retur. Asta este, apar si erori la nivelul asta. Dar nu pe bani mei.

– Printre chestile mai nefericite, am avut vreo cateva zile luna asta in care am cedat putin nervos din cauza unor tampenii facute de altii. Mi-au adus aminte de zilele “bune” din Valea Jiului…

– Am aflat ca Bucurestiul, sau mai degraba iesitul in Bucuresti, e extrem de scump. Mult mai scump ca multe orase din tara la toate nivelele. Cu toate astea, pentru ca 10 % din populatie locuiesti in zona Bucuresti, ai de unde sa faci bani. Trebuie doar sa ai de lucru si ceva cunostiinte….

– Balsul e un oras plin de biciclete. Cel putin la 6-6:30, am numarat peste 100 de biciclisti in Bals, majoritatea mergeau la ceva fabrica la iesirea din Bals catre Slatina, probabil unul din singurele locuri de munca din oras. Oricum, foarte fain sa vezi ca lumea se deplaseaza pe bicicleta pe acolo.

– In Craiova e foarte freaky daca vrei sa intri dinspre Bals in oras si sa ajungi la Auchan. Au facut acolo un giratoriu destul de ciudat incat a trebuit sa intoarcem de vreo 2 ori ca sa ajungem unde vrem, weird.

– Targu Jiu este frumusel ca oras. Redus ca dimensiune, dar frumusel. Pacat daca vrei sa ajungi la Petrosani pe centura nu prea gasesti semnul catre Petrosani decat foarte tarziu. Mergi ceva km pana sa iti dai seama ca Petrosani in directia respectiva….

– Era sa uit, ca tot vorbeam, autostrazile Arad-Timisoara si Pitesti-Bucuresti (A1) sunt printre cele mai plictisitoare din Romania. Banuiesc ca si A2-ul e la fel. Ciudat e ca pe A3 nu ai chiar aceeasi senzatie la drum, parca altcumva te simti.

– Ultima, dar nu cea mai putin importanta chestie, ar fi ca primavara a venit. Sau vara. Nu imi dau inca seama. Pentru ca astazi in Timisoara erau 24 de grade. Iar cei care ma cunosc stiu ca dupa ce temperatura de afara trece de 20 de grade, incepe sa devina problematic pentru mine…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Martie, luna de work&travel intens

  1. krossfire says:

    Bucuresti – Pitesti e teribila, dar Pitesti – Ramnicu.Valcea (nu e autostrada, dar se continua frumos) e la fix, in special din cauza Dealului Negru ­čśÇ (nu a accidentelor care se intampla pe el, ci a peisajului bestial…mai ales toamna si primavara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *