McDonalds nr. 3 in Timisoara

Acum cateva saptamani, am avut drum pe langa Iullius Mall (cum stau in partea de sud a orasului, nu ajung la fel de des pe acolo) si am observat ca in parcarea de la Billa se intampla locuri, se construieste ceva nou. Nu aveam idee initial despre ce era vorba, dar am aflat acum o saptamana despre ce era vorba: un nou McDonalds in Timisoara.

Noul restaurant McDonalds m-a surprins placut. In primul rand, dintre toate restaurantele McDonalds in care am mers pana acum, acesta are cam tot ce trebuie + noul design care va fi folosit in toate restaurantele McDonalds din toata lumea (design numit Alfabet). Mai precis, au McCaffe, zona de burgeri si sandwichuri si locuri de joaca pentru copii, dar si McDrive, pentru cei care se trezesc ca vor un burger sau o cafea pe la 2 dimineata.

E suficient de spatios si care orice spatiu nou care se deschide, foloseste ultimele tehnologii pentru a face viata mai usoara atat angajatilor, cat si clientilor, pentru un timp de asteptare cat mai redus. Mihai explica mai bine asta, el fiind foarte interesat de partea tehnica si felul in care functioneaza lucrurile intr-un McDonalds. Am avut parte si de un tur al locatiei, in care ni s-au prezentat locurile in care sunt depozitate materialele, cum se fabrica totul si felul in care tehnologia este folosita in spate pentru a vedea in timp real toate necesitatile restaurantului.

Aceasta noua locatie din Timisoara, cea de-a 72 a la nivel national, a presupus investitii de 7 milioane de lei si a adus 70 de locuri de munca pe piata din Timisoara. Pe langa acestea, McDonalds, prin fundatia Ronald McDonalds, continua sa fie alaturi de copii si parintii ai caror copii sunt internati la spitalul Louis Turcanu din Timisoara la sectiile de oncologie si hematologie, oferindu-le acestora camere gratuite pentru a fi alaturi de copiii lor pe durata tratamentului.

McDonalds are planuri mari pe termen lung, planuind sa mai deschida magazine in Timisoara, un al patrulea magazin fiind deja in faza de detalii de inchiriere a locatiei.

Pana atunci insa, alaturi de Mihai si Emilia, am testat cateva din produsele pe care le au. Eu personal sunt mare fan vara al inghetatei pe care o au la McDonalds, fiind foarte practic sa opresc in drumurile mele prin tara si sa ma racoresc cu o inghetata buna de la ei. De data asta, fiind deja decembrie, am zis sa testez si altceva. Asa ca am mers pe placinta cu branza dulce, care a fost foarte buna, fix cum vrei sa degusti un cheesecake.

La final, va spun doar ca locatia se afla in Timisoara, pe strada Circumvalatiunii, nr. 35, fiind deschisa intre orele 07:00 si 23:00, iar McDrive-ul e deschis 24 din 24 de ore. Plus ca e intr-o zona cu suficient spatiu de parcare. Imediat dupa deschidere, am observat ca localul avea deja o sumedenie de clienti, deci pot sa zic ca s-au plasat intr-o locatie buna.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *