Meciurile din play-off-urile Europa League si Uefa Champions League

Toata lumea stie deja, dar mai aduc si eu aminte. Steaua a avut din nou un bulan fantastic si a reusit sa treaca de Spartak Trnava ca sa joace cu …. Ekranas. Adica una dintre cele mai slabe echipe prezente in aceasta runda.

Dinamo a picat destul de nasol as zice, ucrainienii de la Metalist Harkov fiind un din echipele care ajung constant in primavara europeana. Ne mai gandim ca acum 3 ani a ajuns pana in sferturile de finala ale Europa League… Deci sunt chiar buni.

Iar despre Vaslui saracii, ce sa mai zicem. Inter Milano e un nume suficient de sonor in lume. Fosta castigatoare a Champions League din 2010 a ajuns in urma unui sezon slab in Europa League, iar italienii vor da peste Sc Vaslui. O sa fie al naibii de greu sa treaca de Inter….

In UEFA Champions League avem in play-off pe CFR Cluj, iar acestia vor da peste o veche cunostinta: Basel. Elvetienii sunt un adversar dificil, dar slabit dupa ce si-a vandut in vara unii dintre cei mai buni jucatori. Daca joaca bine, CFR Cluj poate sa ajunga pentru a treia oara in grupele UEFA Champions League.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *