Media Galaxy in deriva

Dupa cum zicea si piticu ieri, magazinele media galaxy din tara incep sa se inchida. Am observat asta azi cand vroiam sa imi iau un nou mouse.

Aveam oricum drum catre Iullius Mall asa ca mi-am zis sa trec prin zona pana la media galaxy sau ultraprocomputers sa ma uit de un mouse nou. Nu mica mi-a fost surpriza cand dupa ce am intrat pe prima usa Ultra pro computers nu mai era. Ocolesc putin si vad ca si media galaxy si-a inchis magazinul. Criza asta nu mai aduce cumparatori si ei au considerat ca plata chiriei in mall-ul din Timisoara nu mai renteaza. Asa ca au inchis magazinul. Acum am inteles ca a fost preluat de Zara, desi in momentul asta nu stiu nimic despre firma asta.

Timisoara nu e un caz unic. Si in Bucuresti si Constanta am inteles ca s-au inchis. Mai grav e, dupa cum zicea si piticu, ca multi oameni au rate acolo…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

7 thoughts on “Media Galaxy in deriva

 1. un fost coleg.. says:

  buna intrebare! 🙂
  aduc o completare postarii tale.. la constanta INCA nu sa inchis.. dar sfarsitul e aproape.. dupa cum au zis si alte persoane.. foarte curand vom fi invitati la MAREA INCHIDERE.. asa ca sa fie in stilu alte/mediagalaxy.. faci din tantar armasar.. sau din c*c*t bici.

 2. Marius says:

  am scris eu gresit mai sus, urmeaza sa se inchida, din cate am auzit si mi-a fost confirmat. Cat despre marea inchidere, trebuie sa scape si ei de anumite produse…

 3. crinutza says:

  gresit dragule 🙂
  s-a inchis Media Galaxy, dar s-a deschis Altex. Diferenta e ca e la parter, nu la demisol, chiar intre Pizza Hut si intrarea principala. :P.

  Zara e ceva magazin de toale din cate stiu eu 😀

 4. Marius says:

  Hmm….oricum media galaxy era mai mult bazat pe partea de IT and technic, pe cand altex e de electrocasnice ( nu are atat de multe produse it).

 5. Marius says:

  @vlad – chiria magazinelor e mai scumpa decat hosting si un domeniu pe una an 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *