Memarea unei natiuni

Avem din nou o situație de râsu-plansu la Guvern. Tudose și-a dat demisia, al doilea guvern care pică într-un an de zile. Toată lumea e nefericită, toți văd scenarii negative (și nu îi blamez pentru asta) și nu se pot abține să declare din nou că pleacă din România. Euro a zburdat și el azi, a sărit în sus cu 4 bani, la un maxim istoric (momentan).

E groasă deci, iar mulți dintre noi ar trebui să ne facem planuri. Că plecăm din țară sau intrăm peste ei în Parlament (ca să iau extremele), tot trebuie să ne facem planuri. Că situația e nasoală.

Poate un singur lucru a făcut această nouă zi plină de vești proaste un pic mai ușoară. Și poate e singurul lucru care mai ține România pe linia de plutire: hazul de necaz.

Au apărut o grămadă de meme-uri și glume care ne-au mai descrețit frunțile și ne-au făcut să ne gândim că și dacă e de rău, putem să ne amuzăm și să ne batem joc de ei. Înainte să îi dăm jos.

Pe 20 Ianuarie 2018 se anunță iar proteste. Poți să mergi, poți să nu mergi. Depinde de tine în ce țara vrei să trăiești și alături de ce oameni. Dacă mergi, continuă tradiția. Bucură privitorii și confecționează-ți cât mai mult mesaje amuzante, pe lângă cele mega serioase. Că să fie bine chiar și atunci când e rău.

Plus felul in care a reactionat prim ministrul Japonez Shinzo Abe cand a ajuns la Palatul Victoria:

Surse diverse pe net: KMKZ, Adrian Georgescu Jr, Pulp Fiction’s John Travolta and more.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *