Metode de curatare

N-am fost aproape niciodata o persoana careia sa ii pese foarte tare de curatenie, o sa admit asta. Adica mna, din cand in cand mai trebuie sa iti cureti casa, pentru ca altfel de expui la diverse riscuri de sanatate, iar asta inseamna ca obligatoriu trebuie sa iti pui manusile si sa iti cureti locuinta pe care poti tu de bine. Incepand de la curatarea parchetului, la praf, aspirare, curatare de geamuri etc.

N-am fost niciodata fan pentru asa ceva pentru ca tot timpul era plictisitor si nu vedeam vreun rost, poate curatam casa odata la o luna la modul mai serios, nu doar maturat / aspirat.

Acela a si fost unul din motivele pentru care unele locatii in care am stat nu au fost mereu cele mai curate din punct de vedere vizual.

Dar lucrurile s-au schimbat in timp, iar acum simt ca e nevoie ca macar o data pe saptamana sau curat cate ceva prin casa ca sa ma simt eu mai bine. Am un aspirator fara sac care curata mochetele si covoarele foarte rapid, la fel ca si parchetul. Din pacate, mai trebuie sa il spal si pe acesta dupa, iar asta imi mananca destul de mult timp si se usuca destul de greu, iar daca nu vreau urme pe jos, trebuie sa ies din camera respectiva si cumva sa restrictionez accesul pentru cei care vor sa mearga acolo, iar in acelasi timp trebuie sa aerisesc ca sa fie aerul ceva mai curat in camera si sa se usuce mai repede pe jos.

Mai e si stersul prafului, la care sunt cumva alergic, tinand cont de numarul de stranuturi pe care le dau atunci cand sunt in acest proces, cu tot cu spray-ul pentru mobila.

Cert e ca in fiecare saptamana imi scot aspiratorul de la Philips, stergatorul si carpele sa incerc sa curat casa cat se poate de bine. Chiar daca sunt constient ca imi mananca ceva ore bune. Imi pun ceva muzica si incerc sa ma relaxez.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *