Metode de intretinere a hainelor

Nu sunt genul de persoana care isi schimba foarte des hainele, de obicei folosesc o pereche de blugi sau un tricou pana la nivelul in care fie imi e prea larg (sau prea strans… depinde). Sau pana cand se rupe si nu mai este folosibil. Motiv pentru care in timp am dezvoltat trei metode ca sa imi tin hainele intr-o stare cat mai buna.

Ca sa ne intelegem din start, eu am trei tipuri de haine in dulap: hainele bune, cele pe care le folosesc doar atunci cand trebuie sa merg pe vreundeva (un eveniment or something) si pe care le folosesc strict in acea circumstanta. Dupa care vin hainele decente, cele pe care le pot folosi cand merg la drum sau pur si simplu mergand dintr-o parte in alta a orasului. Sunt haine lejere, pe care le folosesc in mod constant si exista o mai mare uzura la ele. Si al treilea tip de haine sunt hainele decente, pe care le pot folosi daca am ceva de lucru pe la casa sau vreau sa merg la fotbal, de obicei tricouri sau pantaloni scurti ieftini, care dupa vreo 30 de folosiri se cam rup, deci nu e problema daca dau 20 de lei pe ei intr-un magazin.

Hainele bune sunt insa folosite foarte rar, doar la evenimente speciale, iar acelea le pun pe masa de calcat si le calc frumos la linie, ca doar le folosesc la evenimente. In care apar in poze. Deci trebuie sa arate bine.

Hainele normale sunt doar haine simple de plimbat dintr-o parte in alta, iar asta inseamna ca sunt spalate si, in cazul tricourilor mai bune, le mai calc ca sa arate bine atunci cand le scot din dulap. Nu toate tricourile beneficiaza de acest tratament, ci doar cele mai bune.

Cat despre hainele decente, sunt doar aruncate in masina de spalat si puse la uscat dupa. Bineinteles, se pot folosi mai multe metode pentru a face hainele acestea sa se pastreze in timp, dar fiind haine ieftine, nu imi bat prea tare capul pentru ca stiu ca nu vor rezista foarte mult.

Voi ce metode aveti sa va mentineti hainele intr-o stare buna ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *