MIB International

Ieri, când tehnic era o zi liberă și liniștită, imediat după masa de prânz, m-am aruncat aiurea în pat, să stau câteva minute. Am stat ceva mai mult minute decât era plănuit totuși, pentru că la TV tocmai se difuza Men In Black 2 și Men in Black 3.

Și m-au ținut aproape de televizor mai mult decât m-am așteptat. Adică de la ora 14:30 până aproape de ora 18:00 am mai ieșit doar printre pauzele publicitare din când în când (să mai bag niște cireșe sau caise), dar în rest, cu ochii lipiți de TV.

Văzusem filmele astea acum ceva timp, nu e ca și cum era ceva nou, dar și așa, au reușit să îmi captureze atenția pentru aproape 3 ore.

Bănuiesc că au difuzat toate filmele din serie, doar că nu l-am prins eu pe primul. Și le-au difuzat cu o zi înainte de premiera internaționala a Men In Black International.

E o idee de relansare a seriei, dar prin mutarea ei în alte părți ale lumii. Prin Londra, în special, cu doi noi agenți în rolurile principale, mai precis Agent H (Christian Hemsworth) și Agent M (Tessa Thompson). Vor fi și câteva figuri cunoscute din celelalte filme, precum Agent O (Emma Thompson), dar și un agent High T (jucat de Liam Neeson).

Am văzut trailerul pentru filmul cel nou, sunt curios să îl văd (doar să am timp de asta), dar poate voi aveți mai mult timp ca mine și apucați să mergeți la Cinema City-ul din orașul vostru. Maine sunt primele proiecții, dacă aveți nevoie de o nouă experiență cinematografică.

Și îmi puteți spune după dacă a fost un film bun sau vi se pare că au ratat rebrandingul francizei.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *