Miss Universe

Venezuela a luat 2 ani la rand trofeul de Miss Universe. Probabil ca va intrebati ce naiba scriu eu despre asa ceva. Ei bine, am vazut la TV un documentar numit Stiinta Frumusetii si mi-am zis sa caut sa vad ce e de capul lor

In primul rand avem o poza cu castigatoarea din 2008, Dayana Mendez, care in momentul de fata e, deloc de mirat, fotomodel. Am vazut cateva poze cu ea dupa ce a castigat Miss Universe, nici una in costum de baie ca sa isi etaleze formele. Doar poze pe care o aveti si voi aici pusa.

Castigatoarea din 2009 a fost Stefania Fernandez. Bunoaca si asta, dar parca mai fain arata Dayana. Surprinzator sau nu, in ultimii ani Miss Universe a cam fost castigat de tarile in care de vorbeste limba spaniola (asa zisele tari hispanice). Ciudat, din Spania nu mi-a confirmat nimeni ca sunt fete foarte bune. In Italia am ceva povestiri de la colegi din liceu cum ca ar exista o garla de bunoace pe acolo, in special pentru ca se ingrijesc destul de bine. Cert e ca gena asta latina aduce frumuseti ca se ne bucure si noua ochii. Si cam atat.

Care dintre ele vi se pare ca arata mai bine ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *