Modificari majore de septembrie

Titlul poate sa va para ciudat, dar asta e gandirea pentru un om obosit psihic nitel. Incerc sa nu imi fac griji pentru fiecare lucru care mi se intampla sau se intampla celor apropiati. Reusesc cu succes sa tin in frau si sa nu ma descarc, dar se strange totul in mine si la un moment de nervi cine stie ce fac…..

Sper sa adaptez tot ce s-a intamplat si ce se v-a intampla de acum inainte. In primul rand, nu vom mai fi chiar in Timisoara, vom fi undeva prin judetul Timis. Net vom avea, asa ca nu scapati de noi.

Am reusit din punct de vedere tehnologic sa obtin ceea ce vreau : laptop nou, telefon mai bun decat cel dinainte si in o camera foto buna ( de fapt asta e inclusa in telefon, mi-am luat pana la urma LGU990i Viewty, desi am primit recomandari ca nu e chiar atat de bun, eu l-am testat si merge destul de ok acum. E nasol doar ca nu are taste, asa ca voi folosi touch screenul la maxim ). Nu am scris nici un post nou despre laptop, dar va pot spune ca e un Acer Emechanics sau E525, procesor de 2 Ghz Intel Celeron ( stiu, nu e dual core, dar eu nu am nevoie de atat de multe chestii pe el), 3 GB DDR2 de 800 Mhz si hard de 250 GB. Si sa nu uit, ecranul e ceva mai larg ca la restul laptopurilor, 15,6″.

Voi pleca intr-o mica vacanta in curand, dar si asa am sa postez. Probabil ca joi ( putin probabil ) sau vineri noaptea voi pleca catre Praid. Am stabilita o mica vacanta in jurul judetelor Harghita, Covasna si Mures. E munte, sunt multe izvoare minerale. Chestii de genul. Sa vad cum terminam cu mutatul lucrurilor si atunci ma hotaresc.

S-ar putea sa iau si o bicicleta in curand, pentru ceva trasee prin zona comunei in care voi sta. Voi face si eu ca si Sebi ( Visurat ) si voi da ture cu bicicleta in judetul Timis. Pentru moment.

Si asta seara, fiindca e marti, e seara de fotbal. Ceva alergare si sudoare care ma ajuta sa mai uit din lucrurile pe care le mai am in minte. Asta doar pentru cateva ore.

Pentru ca de maine pana vineri o sa fie durere. Maine am de terminat o lista uriasa cu 1000 de parteneri, deci o sa bag turbat. Joi am o garla de chestii de carat, deci iarasi de lucru. Vineri mai aranjam chestii prin camera de la Ghilad. Iar dupa ce le aranjam eu sper sa ajung sa prind un tren de noapte, astfel incat sa ajung dimineata la Praid si sa apuc sa fac baie in salina.

Oricum, acum o tai la fotbal. Urati-mi succes si cat mai multe torpile sa ajunga in poarta. Si mai ales sa imi iasa combinatiile cu Mihai. šŸ˜€

Ne auzim maine!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Modificari majore de septembrie

  1. krossfire says:

    Ahh, si eu schimb laptopul si oscilez intre un Asus (cam cei mai ok la constructie fizica la ora asta) si un Dell la reducere. Chestia e ca mie imi trebuie ceva la 27-32 de milioane pentru ca vreau ceva forta bruta (adica Core 2 Duo de minim 2Ghz, placa video de 512, 4GB RAm, etc…intelegi ideea :P)

  2. Marius says:

    Stiu, el tocmai pe alea vrea sa le evite. Mi-a povestit de un DELL studio pe care vroia sa il ia, dar era unul din acelea care inca avea probleme la ecran si nu erau schimbate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *