Momentele de schimbare

Știți momentele acelea în care vă dați seama că trebuie să schimbați ceva ? Fie că e vorba de locul de muncă, fie pur și simplu relația cu o persoană. Toți avem un moment în care simțim că, deși ceea ce facem e relativ comfortabil, trebuie să mai ieșim din zona de confort dacă vrem să evoluam.

Ei bine, s-a întâmplat și pentru mine asta recent. Unul din proiectele la care am tot lucrat luna trecută și-a modificat prioritățile, iar ceea ce făceam nu mai e necesar. E ceva normal, se întâmplă în orice domeniu și piață.

Problema e atunci când lucruri pe care îl faci e cât de cât plăcut și te mai scoate din rutina săptămânală, cum era pentru mine. Pentru ca ceea ce făcea presupunea drumuri lungi, destul de obositoate, dar suficient de satisfăcătoare.

Îmi plăcea să conduc, să văd locuri noi din țară constant și să mănânc la locuri faine prin Ardeal. Banii erau decenți și ceea ce făcea îmi oferea “thrill-ul” necesar la final de săptămână.

Acum, că lucrurile se schimbă, va fi destul de ciudat. În primul rând, feelingul acela de a pleca undeva la final de săptămână nu cred că va dispărea prea curând. Probabil că în primele două luni o să fiu extrem de leneș (a se citi putoare) și abia o să ies din casă, pentru că nu o să vreau să cheltuiesc bani aiurea + că nu găsesc atât de multe lucruri interesante.

Dar în timp va trebui să revin în ritmul normal și să încep să fac lucruri mai interesante.

Poate să scriu mai mult pe blog, lucru pe care nu l-am prea reușit în ultima perioadă. Măcar să încerc să aduc mai mult decât cei 100-200 de cititori pe care îi mai am zilnic (mare majoritate căutând informatii utile). Să vorbesc și despre niște teme care mi-au tot trecut prin cap că se pot face în Timișoara, dar Nicolae “Maradona” Robu nu prea are de gând să le facă. Ar fi mai multe lucruri de spus, poate ziua în plus pe care o să o câștig acum o să ajute.

Poate reușesc să adaug mai mult material și pe celelalte siteuri pe care le am. Pe Harta Turistului am o grămadă de poze și subiecte pe care le pot dezvolta, doar să am timpul necesar. Pe Physioanatomy trebuie să mai adaug date noi (de când am publicat anumite articole, s-au mai făcut descoperiri), pe Judet.info ar trebui să termin un Index al Localităților din România pe care încerc să îl termin de vreun an. Pe ReteteNaturiste ar fi bine să mai adaug articole noi, deși acolo sunt plăcut impresionat de numărul de vizitatori care vin de pe facebook (probabil e ceva temă la modă).

Ar mai fi și alte proiecte pe care as vrea să le încep, dar în timp poate o să le menționez și pe blog.

Poate odată cu primăvara îmi fac ceva mai mult timp pentru întretinerea proprie. Mai precis, un abonament la o sala unde să pot alerga, trage de fiare (așa de antrenament, nu pentru altceva) și să pot să înot și să stau la sauna (acestea sunt principale). Și da, poate să mai dau jos și ceva kilograme, că sunt prea multe la cântar.

Vreau să îmi repar și bicicleta și poate să pornesc la călătorie prin diverse orașe europene în vara asta. Am de mult timp o idee să ajung prin Norvegia, probabil că în vara asta o să încerc, cât timp economia încă merge bine. Probabil pe întoarcere o sa vreau să trec și prin Finlanda și Tarile Baltice, pentru că nu o să am ocazia să merg pe acolo prea des.

Iar la final, probabil că viața mea “destrăbălată” din punct de vedere alimentar va lua o pauză anul ăsta. Am avut câtiva ani în care nu m-am prea abținut de la lucruri, dar probabil că vârsta și dantura (yeah…) mă fac să simt că e nevoie de o schimbare.

Ce se va întâmpla până atunci însă, rămâne de văzut. Cert e că pentru mine e o ușoară schimbare de drum, o schimbare care să mă ajute să evoluez. Din mai multe puncte de vedere.

Ne vom auzi mai des. Probabil nu cu postări atât de personale.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *