Momentul in care doar vreau sa dorm…

Sudoarea iti curge pe frunte, caldura e de neoprit. De fapt, de cand soarele a dat drumul la maxim la robinet, tot cald a fost. Atat de cald incat nu suportam sa stau afara. Mai erau si obisnuitele dureri de cap, care le-am mentinut sub control cu o doza de bere light (lemon or crannerry). Asta pana cand am zis ca imi bag picioarele si plec in concediu.

Concediul a fost, drept e, frumos. Nu m-am mai distrat de multa vreme pentru mai mult de o zi, simteam nevoia. Dar pentru ca am calatorit pe meleaguri Romanesti, a trebuit sa iau ceva de pe drum.

A inceput cu o simpla durere in gat, a continuat cu o senzatie de taiere la fiecare inghititura, pentru ca apoi sa se imi rupa gatul la orice inghititura pe care o luam. Surprinzator, apa de mare ajuta, reducea durerea. Ca am vrut sau nu sa iau apa la bord, asta nu mai conta. Eram printre valuri, la mare. La mare departare de casa.

La intoarcerea acasa am constatat ca durerile in gat au trecut. Insa am fost lovit pe rand de o racrala crunta, raceala care imi cauzeaza tuse, care cauzeaza dureri de cap intense. Care cauzeaza…

Pe langa asta, mi-au aparut si diverse formatiuni pe piele care atunci cand le atingi, iti cauzeaza o mancarime… greu suportabila. Noroc cu calmul meu, uneori mai tare ca zen-ul.

Iar acum, sunt lovit de toate, in timp ce incerc sa ajung acasa pe autobuz. Pe un drum care iti face masaj la buci mai fain ca un aparat de masaj profesional din mall. Cum sa nu iti doresti sa ajungi sa te intinzi pe pat si sa adormi instant, fara a te gandi la altceva ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *