Moni, Iri si ceva -grafie

Pentru ca m-am saturat de invatat cum sa acord primul ajutor in caz de aproape orice ( 200 de pagini, nu e putin) am zis sa mai iau o pauza si sa ma mai uit la ceva legat de trenuri. Dupa aceea am zis sa imi mai verific si ignoratul mail de la yahoo, ca nu vreau sa raman iarasi cu 300 de ceva de mailuri si sa trebuiasca sa sortez. Printre ele imi vine ceva feed de la acasatv. Cum am ajuns eu sa fiu abonat la ei nu imi dau seama, dar in fine. Pe mailul meu se gaseste orice.

Si de cine credeti ca dau acolo ? Moni si Iri, ca nu mai erau ei de multa vreme in atentia presei de scandal. Dar de data asta m-a uimit cand am auzit ca un anumit producator de filme pentru adulti vor sa ia povestea lor si sa o transforme intr-o parodie pentru adulti. Cand am auzit asta m-a apucat rasul. Mai rau a fost cand am dat click pe articol si am vazut cateva nume vag cunoscute de undeva.

Citat

Regizorul s-a gandit si la actorii care va interpreta personajele din filmul lui si nu crede ca il va costa prea mult. Joanna Romain, sotia lui, o va interpreta pe Monica, iar Piticul il va interpreta pe Irinel, deoarece i-au sugerat ca va fi cel mai potrivit.

Deci tipa asta e urata ca naiba. La modul cel mai serios.

Irinel = Piticu- poate ca nu e o noutate pentru altii, dar eu am picat pe jos de ras cand am auzit asta. A si gasit cu cine sa il compare. Cat despre actrita care vrea sa o joace pe Moni, Joanna Romain, am facut o scurta cautare pe motorul nostru preferat de cautare. Ba, macar daca era faina. Da asta n-are nici o treaba cu asa ceva. Si ma refer cu frumusetea, ca in filmele pentru adulti chiar nu m-a interesat. Si m-am intrebat daca in aceasta industrie n-or fi si ceva fufe mai faine. Pe thewip (web important people) am gasit un top 100 interesant: al actritelor filmelor pentru adulti.

Am vazut acolo o garla de tarfe ceva domnisoare dragute, veti spune ca is niste plasticate, dar probabil ca nu toate si-au modelat corpul estetic pentru a ajunge acolo ci pur si simplu mama natura a fost darnica. Nu sunt chiar asa multe care mi-au placut, asa ca ma lasat mai jos cateva din favorite (e o opinie personala in legatura cu femeile si ce imi place la ele fizic, asa ca sa nu va aud cu faze de genu “aia e mai faina” ).

Riley Steele (asta chiar arata binisor, nu stiu de ce s-a apucat de filme pentru adulti)

Printre alea totusi am gasit una care chiar era o bunoaca de prima clasa. Asta:

Nu stiu daca e facuta ea de la masa natura asa, dar e bunoaca. Dupa nume vad ca e Aletta Ocean (au niste nume de scena absolut …. ciudate).

Stiu ca e ceva anormal sa vorbesc despre asa ceva, dar daca tot mi-am pierdut timpul verificand niste bunoace, macar sa las si pe altii sa admire.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *