Monitoare, monitoare….

De cand cu laptopurile, putina lume isi mai indreapta atentia catre sisteme desktop si implicit catre monitoare. Sunt totusi multe persoane care prefera un sistem desktop in locul unui laptop din mai multe motive:

1. Posibilitatea de a isi crea mult mai usor o configuratie puternica a propriului calculator (in unele cazuri mult mai puternica decat la laptopuri). Multe companii lucreaza cu desktopuri pentru ofera o mai buna procesare a datelor.

2. Ecranul. La laptop ai un ecran basic de laptop, nici foarte bun, nici foarte rau. In schimb daca iti iei un monitor separat e ceva diferit. Sunt mai nou monitoare full HD in care iti poti vedea in 1080 HD sau Blu-Ray toate filmele dorite. In plus multi gameri prefera aceste monitoare pentru ca nu sunt obositoare si calitatea e una extraordinara.

Personal eu raman cu laptopul, pentru ca nu procesez cine stie ce chestii grafice si nici nu sunt foarte pretentios la nivel de filme si jocuri. Am insa amici care ar cheltui ceva bani pentru un monitor de calitate. Multi m-au si intrebat ce monitor pot lua pentru a face filmele “sa se vada mai misto”, pentru a cita pe cineva.

Recent am primit o oferta de la EvoMag cu un monitor de 21,5″, Full HD, Asus made, lichidare de stock. Monitorul LED 21,5″ VE228T costa doar 600 de lei (pentru un Full HD e un pret foarte bun), astfel incat il recomand celor care vor sa vada totul “de calitate”. Tinand cont ca e lichidare de stock, nu cred ca o sa mai fie foarte multe pentru mult timp. Daca nu reusiti sa prindeti monitorul acesta la oferta, puteti cauta alte monitoare led pe siteul lor.

Va intrebati cum arata ? Fix asa:

Cert e ca daca va place si vreti sa il cumparati acum mai ieftin, ar fi ok sa va grabiti, pentru ca sigur toata oferta asta va trece curand.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *