Motoare si razboaie..

Desi as putea scrie un articol extrem de detaliat despre vehiculele folosite de diverse armate de-a lungul secolului XX, nu voi face asta. Una pentru ca n-am nici un chef acum sa imi readuc aminte de toate functile masinariilor din razboaie, si alta pentru ca articolul de fata se refera la doua carti: una despre motorul Stirling, alta despre razboiul climatic (da, alta carte legata de teoria conspiratiei and stuffs like that).

Despre motorul Stirling voi spune doar ca e unul dintre primele tipuri de motoare inventate la inceputul erei industriale, prin 1816, cand motoarele pe abur erau la moda. De ce si cum erau, puteti vedea citind cartea.

Despre razboiul climatic si planurile militare de controlare a naturii, voi spune doar ca e o idee interesanta, dar din nefericire nici pana acum nu au cine stie ce progres cu controlarea naturii. Cel putin nu stim noi despre asta….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *