Muzica de suflet – caldura interioara

Mergand in pana la Iullius Mall din caminul de la Mincu mi-am dat seama ca imi e nitel cam frig. Adica nu doar ca imi dadeam seama, dar am sesizat ca mi-a inghetat nasul. Aveam inca ceva sa pun pe mine, dar atunci mi-ar fi fost nitel prea cald. Asa ca am decis sa merg inainte, tinand cont ca doar fata si nitel varful degetelor sufereau.

Si apoi am dat drumul la muzica. Cred ca nu poate fi ceva mai motivational si mai incalzitor (asta in cazul in care nu ai vreo geaca) sa mergi prin oras stapanit de o temperatura de iarna decat muzica. Imediat ce am dat drumul la muzica preferata, parca a disparut si frigul, nu mi-a mai pasat ca m-a batut o perioada, in momentul respectiv, moment in care mi-am pus muzica preferata, frigul, natura strasnica si zgomotul infernal al masinilor pe un bulevard principal au disparut. Era si intuneric (nu mergeau becurile p’acolo) si ma simteam … bine. Ma plimbam asa aiurea, fara sa bag in seama aglomeratia orasului. Incet incet orice senzatie exterioara a disparut, am ajuns sa intru in ideea cantecelor.

Pana am intrat la Mall. Si a pierit frigul, s-a facut cald si bine si am si conexiune la net. Dar presimt ca asa caldura interioara o sa am si la intoarcere, cand o fi si mai frig

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

4 thoughts on “Muzica de suflet – caldura interioara

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *