N-am mai avut de mult parul mare

In vremurile studentiei, cand m-a apucat pe mine nebunia la cap, am avut o perioada cand aveam parul mai lung, care era cat de cat aranjat, aveam cordeluta, mai avea si bucle, ce mai, eram un pic dubios cu atata aranjare la capitolul par. Mi-am dat seama insa ca asta nu ma ajuta la nimic in acel moment, asa ca am lasat toata ideea asta cu parul mare deoparte si am bagat masina de tuns de la Phillips in par. Iar de atunci nici n-am mai lasat parul sa creasca mai mult de 3 luni.

Acum insa am tot lasat parul sa creasca, dar din cu totul si cu totul alte motive. Primul dintre ele ar fi ca n-am mai avut timp sa ma duc sa il dau jos. Ei bine, poate as fi avut momente, dar prefer sa nu il dau inca jos, cel putin pana nu reusesc sa ma duc sa scap de niste probleme care ma deranjeaza la nivelul scalpului. Mai precis de niste umflaturi de piele care incep deja sa doara si sa deranjeze, iar pentru a le elimina trebuie sa ma tund chel. Sunt o problema genetica de care probabil nu o sa scap prea usor, pentru ca o sa imi tot apara, dar momentan trebuie sa scap de acestea pe care le am.

Pana atunci insa, parul a tot crescut in ultima vreme, mai ca trebuie sa folosesc un uscator de par ca sa se usuce mai repede, cu prosopul nu mai merge la fel de rapid. Iar asta e cumva un semn ca ar trebui sa scap odata de problema cu umflaturile din cap.

Mai astept inca o saptamana si ceva, si asta doar pentru a avea ocazia de a poza in freza de “Max Payne 3”, mai exact chelios cu barba. Barba e inca la nivel redus, are doar o saptamana si jumatate, mai trebuie sa o las putin ca sa arate exact ca in joc. ­čÖé

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *