Ne baga panouri!

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Primaria Timisoara doreste sa introduca in orasul Timisoara nu mai putin de 29 de panouri cu afisaj electronic pentru a afisa diverse informatii extrem de utile cetatenilor din Timisoara.

Pe cele 29 de panouri informative vor fi publicate informaţii exclusiv de interes public, cum ar fi: proiecte de hotărâri de consiliu local, anunţuri privind organizarea de dezbateri publice, întâlniri ale consiliilor de cartier, informaţii utile (de ex., termene pentru plata taxelor şi impozitelor locale, facilităţi fiscale, lucrări publice, întreruperi temporare ale utilităţilor publice etc.), anunţuri despre acţiuni culturale şi sportive, anunţuri de interes public.

via tion

Ceva imi spune ca isi vor baga nasul si marile companii, care probabil isi vor dori publicitate, desi acolo scrie ca e “exclusiv” pentru informatii de interes public. Probabil ca nu acum….. probabil peste vreo 2 ani. Asta daca vor mai fi prin oras binenteles, pentru ca noi romanii avem o reputatie de a strica tot. Mai ales persoanele strazii si tinerii astia “rebelde” de ii mai avem prin oras.

Ar fi ceva sa supravietuiasca toate panourile pana in vara lui 2013….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *