Ne transformam usor usor in Bucuresti

Acum un an si ceva m-am mutat din Bucuresti in Timisoara… din alte motive, dar cat am stat la Bucuresti am urat traficul de dupa masa, care imi incingea motorul si care ma incingea si pe mine, pentru ca era rupere vara la Bucuresti. Si mna, traficul complet nebun de la Bucuresti. Adica trecut pe rosu aiurea la semafoare, mers pe liniile de tramvai, o gramada de semafoare in locuri dubioase si nervi in trafic.

Ei bine, semafoare puse aiurea avem, iar nervii in trafic incep sa apara. In plus….

De câteva zile, de când Pasajul Jiul este închis, s-au format cozi imense în mai multe zone. Se stă mult în zona Pieței 700, se stă la coadă în zona Spitalului de Copii, chiar și la Mărăști sau în alte locuri. Unii șoferi însă nu mai suportă să stea la cozi și încalcă legea… și liniile de tramvai.

Via Tion

Ei bine, asa se intampla cand pui o tona de semafoare (multe complet degeaba), nu le sincronizezi si mai adaugi si vreo 2 pasaje care sunt in lucrari. Nervii o sa cedeze si tot mai multi oameni o sa incalce regulile ca sa ajunga la timp la destinatie.

Incepem sa ne transformam usor in Bucuresti, lucru pe care multi oameni din zona nu si-l doresc. Ma refer evident la capitolul trafic, pentru ca din punct de vedere al comportamentului nu o sa ne apropiem de ei. Si e mai bine asa.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *