Nevrozitate

Dupa o saptamana in care am reusit sa trec peste mai multe greutati, reusind sa imi trec multe din examenele pe care le-am avut, weekendul a fost de tot rahatul. Atat de rahat incat nu mi-a iesit mai nimic.

Si pentru ca astazi noapte tot eram singur in camera si imi place sa imi testez “microfonul” pe anumite melodii, am dat drumul de la Creed si m-am apucat sa cant….

I-am trezit pe ai mei, atat de nervos cantam. Ca sa va dati seama cat de enervat eram ca nu mi-a iesit nimic…

Din pacate cu nervii nu reusesti sa faci nimic. Dar vreau o pauza. A trecut o luna de cand am plecat din Banat undeva prin tara. Legat de calatoria respectiva, am reusit sa dau de cineva cu care am vorbit pe tren prin Auchan in Timisoara. M-a recunoscut, ceea ce e drept, nu a trecut decat o luna.

Ma gandeam sa astept sa se termine odata cu ploile astea preconizate pana pe 20 martie si sa plec prin tara nitel. Ma gandeam pentru moment sa merg catre Oradea, intrucat nu am fost niciodata pe acolo. Poate imi iau si cortul si merg pe munte……dar mai bine nu. Ca in martie sunt mult mai mari sansele de ploaie pe munte si eu nu am cine stie ce echipament pentru asa ceva.

Dar e clar ca voi calatori undeva. Doar pentru a calatorii si a scapa de nervozitatea acumulata in tot acest inceput de an.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Nevrozitate

  1. Tricouri barbati says:

    Pana faci excursia prin tara, de ce nu mergi la munte? acum e zapada, e frumos: ski, saniuta, aer curat, iarna adevarata! Cred ca vom intra direct in vara, in ritmul asta….Lasa nervozitatea si….du-te la munte!

  2. Marius says:

    Ar fi frumos, numai sa mai existe timpul si banii pentru asa ceva. Ma voi relaxa in vara cu o calatorie prin afara tarii. Oriunde in afara tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *